Mina Böcker

Mina första alster, aldrig utgivna
"Kärlek utan gränser" skrev jag som 14-åring. Den handlar om mig och min bästa vännina Anita. Vi åker till England och av en ren händelse så hamnar vi på samma hotell som våra idoler, The Beatles. Del två fick titeln "Semester med lyckligt slut", den börjar med att Anita och jag blir bjudna att följa med Paul och Ringo till Bahamas men vi kom inte längre än till Gröna Lund och boken blev heller aldrig färdigskriven.
 
Tankar till Tröst

1992 förlorade jag ett älskat barnbarn i plötslig spädbarnsdöd. För att ta mig genom sorgen började jag skriva dikter och tankar till tröst. Skrivandet har även varit ett sätt att bearbeta sorgen när andra nära och kära har gått vidare. Jag har skrivit om min smärta och saknad men även om ljus och hopp.                                                                                                              

Häftad, 61 sidor. Utgiven i april 2010. Pris ca 110 kr
Beställ direkt från tryckeriet www.books-on-demand.com eller via internetbokhandlarna/bibliotekstjänst.

  ISBN 978-91-86409-97-5
 
Fräcka Tankar och Blandade Känslor

Fräckt, naturligt och med en glimt i ögat bjuder jag in läsaren att besöka grottor, ängar med ståndare och pistiller varvat med naturens fräcka bilder. Känslor är viktigt och dom måste tas på största allvar. Blandningen består av arga, uppgivna, glada och sorgsna dikter men de flesta är fulla av hopp och kärlek.                                                                                                            

Häftad, 121 sidor. Utgiven i november 2010. Pris ca 150 kr.                                   Beställ direkt från tryckeriet www.books-on-demand.com eller via internetbokhandlarna/bibliotekstjänst.

 

ISBN 978-91-7465-119-5

Motion för de inre organen
mini-cimg1399.jpg

Skrattet och kärleken är dom mest hälsobringande effekterna som finns. I den här boken får du läsa om roliga och kärleksfulla berättelser som barn och vuxna sagt eller gjort. Materialet är dels mitt eget men släkt och vänner har bidragit med härliga historier och alla berättelser är sanna.  Det här är en bok som Du mår gott av, skratta, fnissa och njut!                                          

Häftad, 150 sidor. Utgiven i oktober 2011. Pris ca 150 kr.                                      Beställ direkt från tryckeriet www.books-on-demand.com eller via internetbokhandlarna/bibliotekstjänst.

  ISBN 978-91-7465-279-6
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)